Medlemskap

Medlemskapet gäller ett år från och med att man betalar in sin medlemsavgift.

Alla nya medlemmar får vår Hoyahandbok.

Medlemsavgiften är 240 kr per år (320 SEK för medlemmar med adress utanför Sverige) och inbetalas på sällskapets plusgironummer: 19 33 39-9, bankgironummer: 350-1152 eller via Swish: 123 352 67 87. 

Märk din betalning ordentligt så vi förstår vem som har betalat. Vår medlemstidning Hoyatelegrafen ges ut 4 ggr per år.

Medlemskap som present​

För att det ska kännas roligare att ge bort ett medlemskap i present, så har vi tagit fram ett kort som du kan överlämna som gåva.

Även dessa kan du beställa från vår utskicksansvarig.

Vi har även ett kort med julmotiv passande som julklapp.

Medlemsrabatter

Dessa företag erbjuder rabatter till Svenska Hoyasällskapets medlemmar.

Hur man går till väga för att utnyttja rabatterna hittar ni i Hoyatelegrafen.

Har du blivit medlem och inte fått ditt första nummer av tidningen ännu och vill utnyttja rabatterna – kontakta oss på utskick@swedishhoyasociety.com

https://www.hydrogarden.se/

Hydrogarden med sitt breda sortiment av odlingstillbehör erbjuder nu Svenska Hoyasällskapets medlemmar 10 % på allt förutom LED-lampor och färdiga paket (färdiga paket är redan ca 15 % rabatterade).
Lägg in en order som vanligt och skriv i kassan in rabattkoden under ’Rabattkod/presentkort’ (man trycker fram fältet och skriver sedan in rabattkoden och ’lägg till’. för att den skall aktiveras)

Becoming a member

To all our non-Swedish speaking members we now offer a PDF file with the texts from the bulletin. Then you can easily use a translation tool. If you would like a copy by email, contact us at: utskick(a)swedishhoyasociety.com

If you wish to become a member and do not speak Swedish, please send an e-mail to: utskick(a)swedishhoyasociety.com

The form below is only in Swedish.

http://plantanica.se/

Plantanica har ett stort sortiment av hoyor samt odlingstillbehör såsom: lavagrus, coir, krukor, etiketter, clips m.m. De har egen tillverkning av växtstöd i metall såsom torn, bågar och liknande.

I webbutiken får du som är medlem i SHS 50 kr i rabatt på hela sortimentet när du handlar varor för över 600 kr och 100 kr i rabatt när du handlar för över 1200 kr

https://www.impecta.se/

Kvalitetsfröer från Julita i Sörmland. Impectas sortiment präglas av en ovanligt stor bredd. Från lite vanligare sorter till väldigt speciella arter som inte går att få tag på någon annanstans.

Medlemmar i Svenska Hoyasällskapet får 10 % rabatt på alla fröer vid köp på impecta.se. (rabatten gäller enbart på nätet, ej vid postorder och inte heller vid mässor. Den kan inte kombineras med andra aktuella erbjudanden)

https://www.sneckenstrom.se/

Hos Sneckenströms hittar du odlingsmedia, växtbelysning, näring, växtstimulatorer, verktyg m.m.

Vi lämnar 10% rabatt på alla produkter som har ordinarie pris. Rabatt utgår ej på fraktkostnaden.

https://www.wexthuset.com/

Wexthuset har ett stort utbud av odlingstillbehör och kan idag erbjuda ett mycket brett sortiment av kvalitetsprodukter för odling och trädgårdsskötsel.Svenska Hoyasällskapets medlemmar får 10 % på ordinarie priser.Rabattkoden anges i kassan. För att rabattkoden ska vara giltig så ska användaren ansluta sig till vår medlemsklubb. Köpet görs medan man är inloggad.